Úvod Články & zajímavosti O Twin Busch

O Twin Busch

Vítejte u firmy Twin Busch,

Vašeho spolehlivého a kompetentního partnera v oblasti dílenského vybavení. Twin Busch GmbH byl založen v roce 1997 jako podnik střední velikosti se sídlem v Něměckém Bensheimu, ve spolkové zemi Hesensko. Postupem času a s rozšiřujícím portfoliem spokojených zákazníků firma expandovala a založila pobočky ve Francouzském Steinseltzu a Španělském Tordere nedaleko Barcelony.

S hrdostí se můžeme podívat na dlouhou a úspěšnou historii. Naše zaměření je na servisní techniku pro autoservisy a pneuservisy. Ve zvedací technologii pokrýváme celé spektrum nabídky zvedacích zařízení. Nabízíme 2-sloupové hydraulické zvedáky, nůžkové zvedací plošiny, 1-sloupové zvedací plošiny, 4-sloupové zvedací plošiny, podlahové plošiny a také zařízení pro uchycení kol.

V technologii pneumatik zahrnuje naše nabídka, mimo jiné, zařízení pro montáž pneumatik, zařízení na vyvažování kol a najdete u nás mnohé inovativní výrobky, které pokrývají všechny potřeby garážové techniky a vybavení dílen pro profesionální pracoviště, ale také pro domácí a hobby dílny.

Twin Busch GmbH představuje nejvyšší kvalitu ve spojení s vynikajícím poměrem ceny a výkonu. Přitom nám obzvlášť leží na srdci komplexní služby a co nejlepší spokojenost zákazníka. Náš kvalifikovaný a vyškolený personál Vám bude poskytovat poradenství a pomoc. Na požádání nabízíme také individuální školení.

Abychom naplnili firemní motto "Kvalita, která přesvědčí", prochází výrobky četnými kontrolami. Kromě pravidelných testů kvality a funkčnosti splňují výrobky samozřejmě příslušné evropské směrnice (CE).

V našem značkovém internetovém obchodě vybaveni-pneuservis.cz naleznete širokou nabídku produktů, základní informace o společnosti Twin Busch, ukázková videa o výrobcích, montážní a instruktážní videa, návody a další. Budete překvapeni!

Prostorné skladovací haly hrají zásadní roli v udržení spokojenosti našich zákazníků zejména tím, že umožňují udržet skladovou dostupnost stovek kusů produktů pro garáž a dílnu, jejich volitelných doplňků a náhradních dílů.

V rámci naší celkové služby Vám nabízíme možnost nechat si namontovat servisním týmem naší zakoupené produkty za nízkou cenu. Neváhejte a využijte našich profesionálních služeb. Dodávku, montáž, vše profesionálně a kompetentně z jednoho zdroje. Vyzvednutí našimi zákazníky je samozřejmě také možné.

Naše služby nekončí dodávkou našich výrobku. I po jejich nákupu se můžete na Twin Busch spolehnout. Věrnost zákazníku je pro nás důležitá. Twin Busch disponuje velkým skladem náhradních dílů, aby Vám v případě potřeby zabezpečil kdykoliv rychlý a profesionální servis.

Spolupracujeme s mnoha velkoobchodními a distribučními partnery v celé Evropě a zároveň se díváme s hrdostí na množství spokojených zákazníku. Oboustranná poctivost a vzájemná důvěra je základem dobré spolupráce.


Se srdečným pozdravem,
Tým Twin Busch



Zpět na seznam článků

TOPlist