Úvod Články & zajímavosti Jaké jsou typy zvedáků na auta

Jaké jsou typy zvedáků na auta

Máme přesně to, co hledáte.

Twin Busch zvedáky na auta naplnili slib kvality a nepřekonatelné technické dokonalosti. Historie této firmy je vestavěná hluboko do každého z našich auto zvedáků kol. Pokud má zvedací technika značku TWIN BUSCH, víte, že zvedáte s těmi nejlepšími.

Dvousloupové autozvedáky

Dvousloupové Twin Busch autozvedáky a zvedací systémy pro nákladní vozidla jsou k nalezení v těch nejlepších automobilových karosárnach a dílnách po po celé Evropě. Díky široké škále nabízených produktů a specializovaným modelovým řadám získává Twin Busch dvousloupový autozvedák cenu za design a exkluzivní vlastnosti.

Čtyřsloupové autozvedáky

Naši odborní technici vybavili každý čtyřsloupový autozvedák a zvedací systém pro nákladní vozidla množstvím výhodných funkcí, možností a kapacit. Ať už jste ostřílený automobilový profesionál nebo oddaný automobilový nadšenec, čtyřsloupový zvedák se jednoduše přizpůsobí jakémukoli vozidlu, které potřebujete zvednout.

Parkovací zvedáky

Se stejnými možnostmi nosnosti, jako předchozí zvedáky na auta, jsou parkovací zvedáky Twin Busch tou nejjednodušší možností jak zdvojnásobit Vaše parkovací kapacity. Když ukládáte osobní a nákladní auta na víkend nebo na delší dobu, naše parkovací zvedáky zachovávají překvapivě malé rozměry. Tak jako samostatné jednotky i řadové parkovací zvedáky jsou skvělé pro zdvojnásobení vaší parkovací kapacity.

Zvedáky pro diagnostiku kol

Diagnostika kol se rychle stává jednou z nejziskovějších služeb, které můžete nabídnout. Ujistěte se, že svým zákazníkům nabídnete to nejlepší s Twin Busch zvedákem pro diagnostiku kol jako pro osobní, nákladní vozidla i sporťáky.

Přízdvih kol pro čtyřsloupový zvedák na auta

Ať už zvedáte osobní auta nebo nákladní, chcete dostat maximum z vašeho zvedáku na auta. Toto je důvod, proč jsme vyvinuli tyto čtyřsloupové nůžkové zvedáky. Jsou extra přizpůsobivé - šité na míru pro vaše zvedání.

Nic nedělá práci jednodušší než ty správné nástroje. Toto platí dvojnásobně pro zvedáky. A právě proto Twin Busch nabízí mnoho osobitých autozvedáků speciálně navržených pro pomoc se speciálními úkoly. Osobité zvedáky pro osobní, nákladní vozidla a vozidla všech velikostí naleznete v našem obchodě.

Doplňky pro zvedací systémy

Twin Busch nabízí velké množství doplňků pro rozšíření možností vašich zvedacích systémů, jako např.: adaptéry pro zvedání dodávkových vozů, mobilní zvedáky, nůžkové zvedáky, dílenské jeřáby, držáky převodovek a soupravy koleček.

Kompresory

V naší nabídce je dále řada kvalitních kompresorů vhodné jak pro menší dílny tak i pro velké provozy a to od několika dodavatelů. V případě, že Vámi požadovaný kompresor u nás nenaleznete Vám rádi od našich dodavatelů zajistíme přesně ten dle Vašich požadavků.

Twin Busch je jednou z nejdůvěryhodnějších značek v automobilovém průmyslu již více než 14 let. Nabízíme neuvěřitelný výběr produktů vysoké kvality, abychom se přizpůsobili potřebám všech automobilových dílen a oddaných fanoušků. Některé z nejpopulárnějších produktů zahrnují dvousloupové zvedáky, čtyřsloupové zvedáky, parkovací zvedáky, systémy se středním zdvihem, nůžkové zvedáky, vyvažovačky kol, zouvačky pneu, zařízení pro měření geometrie kol a velké množství speciálních zvedáků, které se přizpůsobí každé úloze. Všechny Twin Busch zvedáky jsou podporovány desetiletím technických zkušeností a inovací, jakož i inteligentním týmem specialistů. Od nápadu po design, od inženýrství po výrobu a od prodeje po podporu, nikdo se nestará lépe o vaše auta jako Twin Busch autozvedáky.

Zveme vás, abyste objevili výhody Twin Busch již dnes.



Zpět na seznam článků

TOPlist